Condiţii de utilizare

Bine ai venit pe Creeps.ro. Te rugăm să citeşti cu atenţie condiţiile noastre înainte de a face o comandă. Folosirea acestui website şi plasarea de comenzi online semnifică acceptul tău în ceea ce priveşte condiţiile mai jos menţionate. Înainte de a face o comandă, dacă ai vreo nelămurire, te rugăm să ne trimiţi un email la adresa comenzi@creeps.ro

CONDIŢII
Următoarele reguli şi condiţii vor fi aplicate tuturor vizitatorilor magazinului Creeps.ro. Utilizând site-ul nostru, eşti de acord să respecţi aceste condiţii, Creeps.ro asumându-şi dreptul de a face modificari făra nici o notificare prealabilă. În cazul violarii acestor reguli, Creeps.ro îşi rezervă dreptul de a aplica toate măsurile legale şi morale existente. Făra nici o notificare prealabilă, Creeps.ro poate şterge sau adăuga orice informaţie pe site, întrerupe orice activitate sau arhivă din conţinutul site-ului, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm şi/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informaţie pe care îl vei găsi pe acestea.

Obligaţiile tale, atunci când faci o comandă pe magazin:
Pentru a putea cumpăra de pe www.creeps.ro, OPŢIONAL poţi să îţi creezi un cont sau să faci comanda fără cont. În ambele cazuri, trebuie să furnizezi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre persoana ta, aşa cum sunt acestea specificate în secţiunea de înregistrare ca utilizator sau paşii comenzii. În situaţia în care considerăm că această obligaţie nu este respectată de tine, ne rezervăm dreptul de a-ţi bloca accesul, pe o perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului făra nici o notificare prealabilă.

Prin înregistrarea ca membru vei fi solicitat să îţi alegi un nume de utilizator şi o parolă. Eşti responsabil de păstrarea în siguranţă a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfăsurată sub numele tău de utilizator fiind integral în responsabilitatea ta. Trebuie să ne înştiinţezi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele tău de utilizator.

Copyright
Întregul conţinut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică Web, scripturi, logo-uri, baze de date - este proprietatea Creeps.ro precum şi a furnizorilor săi şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei Marco&Condor SRL a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Dispute şi Conflicte
Orice tentatiă de acces neautorizat la site şi orice încercare de fraudă va fi raportată autoritaţilor competente. Orice conflict apărut între firma noastră şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romaneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de compentenţa instantelor judecătoreşti româneşti.

RETURNARE
Cumpăratorul are dreptul să ne notifice prin email, că renunţă la comanda făcută, fără penalitaţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 5 zile lucratoare de la primirea produsului.
Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit). Returul se face prin curier rapid.
Nu se pot returna produse purtate, produse care au suferit modificari ale proprietătilor acestora sau produse deteriorate. Se va accepta returnarea produselor cu modificari (defecte) doar dacă acestea s-au produs datorita unor cauze ce nu pot fi imputate consumatorului.
Cheltuielile cu returnarea mărfii vor fi suportate de către cumpărător. Contravaloarea mărfii returnate, se va plăti în termen de maxim 30 de zile, prin virament bancar. Taxa iniţiala de expediere a coletului nu se va rambursa.

 

Toate drepturile rezervate
Creeps.ro © 2018