BINE AȚI VENIT PE BLOGUL CREEPS.ro

  • March 03, 2019
  • 5019
  • 5
  • 0

  • BINE AȚI VENIT PE BLOGUL CREEPS.ro

Salutare vouă, dragi iubitori de weird stuff și cranii, dar și vizitatorilor ajunși aici întâmplător. Noi suntem CREEPS din Baia Mare și deschidem BLOGul nostru fresh instalat, cu acestă postare. Aici ne vom anunța participarea prin țară la diverse evenimente, o să relatăm cum a fost, o să punem poze și filmări.
Urmează să ne diversificăm mult gama de produse, așa că stați cu ochii pe noi. După cum unii dintre voi bine știați, alții mai puțin... creațiile noastre sunt menite în special pentru cei cu o atracție spre o temă horror, dark, science fiction și suprarealism.

Deocamdată în agendă pentru anul acesta, cel mai apropiat eveniment care se anunță și la care o să participăm cu siguranță, este la Cluj. Putem să spunem cu maximă sinceritate, că este și evenimentul nostru preferat, la care am fost prezenți până acum.
Este vorba de Tattoo Expo Cluj-Napoca, care a ajuns la ediția a 5-a, și care o să se desfășoare pe perioada 14-16 iunie 2019.
Pentru mai multe detalii aveți >>aici<< link spre eveniment pe Facebook, sau >>pagina oficială<<

Din ce informații avem până acum, știm că Mara are deosebita plăcere de a colabora cu organizatorii de la Bas Tattoo, în a realiza premiile pentru tatuatori, dar și un workshop de pictură pe ceramice pentru cei mici, care încă e la stadiul de propunere, să se țină în cadrul acestui eveniment. Pe lângă acestea, o să fim prezenți cu standul pe tot parcursul celor 3 zile... și vă promitem că o să venim cu multe alte chestii noi și faine, față de anii trecuți.

Acestea fiind spuse, am să închei această postare. Cam atât pentru astăzi. 
Stay weird, and don't forget to join The CREEPS! #creepsro
Toate cele bune!


creeps , blog , tattoo expo , cluj napoca , workshop , eveniment , cranii , ceramica

Lasă un comentariu