Termeni și condiții


Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.


CREEPS (PFA ȘTIRU-CONOPAN MARA-IOANA - C.U.I. 39977010) funcționează conform tuturor prevederilor legislației României în vigoare. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.


CREEPS (PFA ȘTIRU-CONOPAN MARA-IOANA - C.U.I. 39977010) nu răspunde pentru eventualele greșeli de tipar, prețuri sau caracteristici ale produselor și își rezervă dreptul de a modifica orice preț ori detaliu afișat greșit din cauza unor erori de editare, tehnice, de programare sau umane, dar și în cazul în care modificările sunt impuse de legile în vigoare. Ne rezervăm dreptul de a retrage anumite produse din magazinul online din cauza unor probleme de calitate sau de orice altă natură ce pot apărea pe parcurs.


Date identificare CREEPS

Site-ul și magazinul online creeps.ro aparțin și sunt întreținute de PFA ȘTIRU-CONOPAN MARA-IOANA - C.U.I. 39977010

Datele de identificare sunt: PFA ȘTIRU-CONOPAN MARA-IOANA
Str. Căliman nr.1 Cicîrlău, jud. Maramureș
Cod unic de identificare: 39977010
Nr. Reg. Com: F24/1131/09.10.2018
Site-ul magazinului CREEPS: creeps.ro
Număr de telefon: 0724521494
Adresă de e-mail:  contact@creeps.ro


Copyright

Întregul conţinut al site-ului www.creeps.ro – imagini, fotografii, texte, grafice, simboluri, logo-uri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea PFA ȘTIRU-CONOPAN MARA-IOANA și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Folosirea – de către orice persoană fizică sau juridică – fără acordul PFA ȘTIRU-CONOPAN MARA-IOANA a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. În cazul în care considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această secțiune.


Obligațiile tale de înregistrare

În utilizarea serviciului, ca și utilizator, ești de acord să furnizezi informații adevărate, corecte, actuale și complete despre tine, așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator și ești de acord să furnizezi aceste informații corect și complet. În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de tine, ne rezervăm dreptul să îți blocăm accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.


Obligațiile noastre de înregistrare

- Ne asumăm să livrăm comenzile efectuate pe site în cel mai scurt timp posibil
- Nu divulgăm informatii personale despre cumpăratori, acestea incluzând date personale, conversatii generate în interacțiunea cu acestia și alte date care aparțin acestora
- Încercăm să rezolvăm pe cale amiabila orice fel de problemă care este generată de utilizarea site-ului.
- CREEPS se angajează să soluționeze probleme apărute la produse (care nu sunt din vina cumpărătorului) în timp util într-un mod cât mai avantajos pentru cumpărător. Schimbul cu un produs identic, sau, în functie de stoc înlocuirea cu un produs asemănător sau alte promoții.


Returnări

Orice produs se poate returna în decurs de 14 zile fără niciun motiv. Costul transportului revine clientului. După returnarea coletului, CREEPS va rambursa costul produsului integral (excluzând taxele de transport) în contul bancar furnizat de client (sau prin altă metodă convenientă ambelor părți).


Fiind de acord cu termenii și condițiile mai sus menționate, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.
Termenii și condițiile prezente pot fi oricând modificate fără preaviz.