CREEPS and Dope D.O.D Collabo ?!!

  • March 03, 2019
  • 5324
  • 5
  • 0

  • CREEPS and Dope D.O.D Collabo ?!!

Pe 27 Martie, am băgat un drum până la Cluj, cu ocazia concertului Dope DOD din Form Space, care pentru noi era de neratat. Cu ocazia asta, am vizitat pentru prima dată și salonul de tatuat BAS, unde am rămas uluiți de frumusețea decorurilor interioare. Pentru noi a fost ca o vizită într-un muzeu, exact pe gustul nostru.

De cazat ne-a luat în primire Adela (care deține minunatul magazin Sins and Fabrics), o persoană foarte dragă nouă, datorită umorului, personalității și interesului ei în exact aceleași filme și alte aspecte horror, pe care le urmărim și noi cu mare interes. Și când vezi patul în care tre' să te culci, că-i aranjat cu referire la scena epică din Godfather, cu capul de cal... hell yeah, poți să consideri că ai avut norocul să te primească în gazdă, cea mai potrivită persoană din tot Clujul. Thanks Adela, you are the best! <3

Revenind pe topic, am mers la concert. Era vreo 10 și ceva PM, lumea încă nu se adunase. La standu de Merch al băieților de la Dope DOD, dăm de dragul nostru prieten Dragoș Șuteu. Luăm niște bere și ne punem la povești. Apare un băiat foarte prietenos care o dă pe engleză, aflăm că e managerul trupei și intrăm în discuții despre designuri de tricouri, șobolanul din filmul Braindead aka Dead Alive și alte chestii despre gore și filme horror. Din vorbă în vorbă am ajuns și la ce facem noi sub brad-ul CREEPS, omul devine foarte interesat, ne pune să-i arătăm webpage, Instagram și zice că băieții ar fi cu siguranță interesați să facem ceva anume pentru ei. Se duce în backstage să le arate și revine la nici 20 de minute, cu intenția să ne ducă să stăm de vorbă cu băieții... care aparent au fost interesați. Cum drac să refuzi așa ceva? ...ne-am zis :P cu toate că ne-a pălit brusc un val de emoții.

Ne-am dus fără să stăm prea mult pe gânduri. Băieții foarte friendly și amuzanți. Am primit niște adrese de mail, numere de telefon ca să-i contactăm și am stabilit că Mara o să le facă niște cranii care să semene cu Skits Vicious și Jay Reaper și eventual niște artwork-uri care să le poată folosi pentru niște tricouri, sau alte materiale promoționale. Am băut o bere din stocu lor, glumit, făcut o poză împreună... ne-au îmbrățișat... and that's about it.

După... a început concertul, care a rupt btw. Am avut de asemenea plăcerea să ne întâlnim și cu noii noștri prieteni de pe la convenții, bărbierul Dragota Tudor and his lovely girfriend, cu care ne-am petrecut mai departe seara, până am luat somn.

Cam atât pentru azi și jurnalul nostru. Notăm această zi ca fiind una memorabilă. Mulțumim tuturor care ne susțin și urmăresc. O să revenim cu detalii. PAX!

POZE DE LA EVENT >>AICI<<

creeps , dope dod , concert , form space , cluj napoca , colaborare , cranii , artwork

Lasă un comentariu