CREEPS - DJ Antenna Collabo

  • March 03, 2020
  • 7880
  • 6
  • 0

  • CREEPS - DJ Antenna Collabo

Salutări cititori ai blogului Creeps.
Azi ne bucurăm să anunțăm noua noastră colaborare cu Dj Antenna din București, care recent a avut un party în orășelu nostru pitoresc.

La recomandarea vecinului nostru Dj Silent Disciple și încântat de ceea ce facem, omu' ne-a făcut o vizită următoarea zi, prilej cu care ne-am cunoscut și împrietenit.


Provocarea a fost una inedită pentru noi și anume aceea de a picta niște vinyl-uri blank transparente.
De început două la număr, conceptul fiind lăsat întru totul în voia imaginației noastre.

Modul în care acestea vinyluri au fost pictate a fost într-un mod "reversed" ca să-i spunem așa, și anume s-a început cu detaliile și doar ulterior fundalul, acestea fiind pictate pe o parte ca grafica să fie vizibilă pe cealaltă. Fiecare vinyl fiind pictat în decurs de o zi.

Per total a fost o experință interesantă cu un rezultat de care putem să spunem că noi am fost pe deplin mulțumiți. Presupunem că și Antenna având în vedere că nici nu am apucat să i le trimitem and he wants more :)


Pe de altă parte și noi suntem încântați de mixurile Dj Antenna pe care vă recomandăm cu sinceritate să le ascultați. Good music, good vibes.
Mai jos aveți toate linkurile necesare pentru a afla mai multe despre Dj Antenna:

http://djantenna.ro/
https://www.facebook.com/DJAntenna/
https://www.mixcloud.com/Antenna/
https://soundcloud.com/djantenna


Vinylurile au ieșit cam așa:

Vinyl Serato Customizat Dj Antenna
Vinyl Serato Customizat Dj Antenna
Vinyl Serato Customizat Dj Antenna
creeps , dj antenna , colaborare , vinyl , acrylic , vopsea , customizare , serato , music , djing , bucuresti , baia mare , craniu , creier , inima , ochi

Lasă un comentariu